logo

Info

Mihai Gagiu

Fotograf profesionist & designer

Salut, eu sînt Mihai Gagiu, am 34 de ani și iubesc. Îmi iubesc la nebunie soția, Raluca, și pe fetița noastră frumoasă, Sara. Ne-am cunoscut acum 15 ani. Eram niște copii. Bine, și acum sîntem. Copii cu copil :))
Află mai multe despre mine

Stilul fotografic

Îmi place să las momentele să se desfășoare de la sine și să le surprind așa cum sînt, în cea mai pură formă a lor. Dar voi veni întotdeauna cu sugestii legate de cele mai bune locații pentru lumină sau voi oferi mici indicații sau corecții ale posturii corpului, a mîinilor sau a capului. Iar atunci cînd vă fotografiez pe voi doi, singuri sau împreună cu copilul vostru, scopul meu este să fac ședința foto distractivă și relaxantă, pentru a produce imagini care arată natural, firești, neforțate. Vreau în primul rînd să vă simțiți bine. Iar asta cred că e prima calitate pe care trebuie să o aibă un fotograf de evenimente pentru a putea progresa de la un eveniment la altul.

Aspectul general al fotografiilor editate de mine poate fi descris ca fiind natural și curat. Editarea este subtilă. Nu prelucrez fotografiile niciodată excesiv.

Nu mai este cazul să îți spun, îmi place foarte mult ceea ce fac. Sînt sociabil, îmi plac oamenii, să fiu printre ei, să vorbesc cu ei, sînt volubil și mă străduiesc cît pot de mult să creez fotografii care să îți aducă plăcere și să-ți aducă aminte, peste ani, de trăirile și emoțiile momentului surprins. Viață în momente. Asta încerc să surprind, viață și emoție, pe lîngă amintiri.

Post-producție

Transfer & Backup

PASUL 1

Fotografiile tale sînt la fel de importante pentru mine, atît cît sînt și pentru tine, astfel că primul pas pe care îl fac în post-producție este să transfer imediat fișierele pe un HDD extern și să fac un back-up online în contul personal de Amazon Cloud Drive, unde vor rămîne pe termen nelimitat, atît în format RAW, cît și în formatul final, editat.

Post procesare

PASUL 2

Selecția fotografiilor se face în Photo Mechanic 5, apoi le import în Adobe Lightroom CC, unde se aplică automat un preset personalizat. Bineînțeles, se fac corecții ale expunerii, ale culorilor, crop, pe întreaga colecție. Este inclus și retouch profesional în Adobe Photoshop CC pe anumite cadre apropiate, în general portrete. De asemenea, sînt incluse și fotografii alb-negru, atunci cînd consider că mesajul imaginii este mai puternic transmis astfel.

Predare

PASUL 3

Termenul de predare al colecțiilor de fotografii este de 4-6 săptămîni (chiar mai devreme, dacă se poate). Vei primi un mesaj pe e-mail cu un link al galeriei foto online. Opțional se poate opta și pentru stick USB. Dacă alegi și un Album Foto Digital, acesta va fi realizat în termen de 12-14 săptămîni și apoi livrat prin curier.

Glisați pentru a vedea imaginile înainte și după editare!

beforeafter
beforeafter

Echipament foto

Folosesc camere foto Canon 6D. Senzorul full-frame oferă detalii și claritate superioare și performanțe excelente în condiții de iluminare scăzută, la valori ISO mari.

Obiective foto & lumini...

Canon EF 27-70mm f/2.8L II USM

Canon EF 85mm f/1.8 USM

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Samyang 14mm 2.8

Canon & Godox Speedlites

Accesorii...

RoundFlash Dish - softbox pentru portrete

Umbrele difuzie 80cm Soft White

80cm Portable 5 in 1 Round Multi Disc Light Reflector

Recuzită bebe (bentițe, căciulițe, păturică, blăniță etc.)

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co